onsdag 4 augusti 2010

Sista förberedelserna.



Landslaget åkte till England över helgen och spelade en träningsmatch mot ett blandlag.. och mot sig själva blev det visst. Delar av laget de skulle möta fastnade i trafiken och kom inte fram. På en stenhård plan som enligt spelarna helt saknade gräs, finslipades VM-spelet, skaffades det skrapsår och blåmärken.. Tyvärr var det väl inte den matchen som laget helst önskat sig, men som alltid gjordes det bästa av situationen! Det kunde ju lika gärna blivit helt perfekt.. på alla sätt.


Perfekt rugbyturnering hade vi som spelade 10s i Stockholm. Fint väder, mycket spelare och god stämning.. även om jag saknade kändisar lite, alltså alla svenska lag som brukar spela. Men det vart kalasbra ändå. Jag och Amanda från Lugi hade äran att representera norska Bergen. Vi vann Bowlen! Hur kul som helst!


Nu fortsätter livet som hemmareserv.. sista veckan semester avnjuts med träning, träning... och en massa annat. Igårkväll var jag och ett gäng kompisar nere i Malmö och hejjade på Sverige när EM i AussieRules spelades.. kul att se, fast inte på långa vägar så kul som rugby - man har valt rätt! Till helgen blir det bröllopsfest på Österlen m.m..


Tack alla som gjort sommaren så himla fin! Haah en hel oskadad sommar, det ni.. det känns ovanligt och till ingen "nytta" (mästerskap).. Osis.. men härligt och badande glatt har det varit!

Nu fortsätter de sista förberedelserna.. för de som åker - såren från helgen slickas och formtoppning göras. För oss hemmaresever.. träna/toppa oss i absolut toppform om ett eventuellt samtal skulle komma!

Nu är det bara Världsklass som räknas! Må bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar