söndag 19 april 2009

Premiär Lugi - Vänersborg

Igår Välkomnade vi Vänersborg till Centrala Idrottsplatsen. Årets första match.. och mycket sattes på prov. Vi hade fem fantastiska nybörjare som gjorde riktigt bra ifrån sig. Helt otroligt å väldigt glädjande! Grymt.. ser fram emot fortsättningen. Vi hade fin förstärkning med två spelare från vår ena farmarklubb wexiö. Inför i år har vi gjort lite rokkad i laget.. snurrat runt och bytt positioner. För mig som fortsätter som kratsare kan jag nästan skratta mig lycklig över mina proppar.. Två som aldrig brukat stå där, den ena gjorde sin första match någonsin. Och, vi drev många gånger över ett starkt Vänersborg.. Coolt. Vi hade ny andraledare(fd ytter), ny flanker(fd andraled) å vår fd center spelade lysnande 8a. Vilka kötta-tacklingar av "Dagens spelare". Vår klunghalv spelade helgrymt snodde riktigt många bollar i klungan och spelade ut fint till 10an. Vår 10a är fd fullback, vår andracenter fd 10a, våra yttrar och fullback för dagen nya.. men vilken match.. Ingen kunde se vem som spelat i flera år å vem som var ny! Lyckad ommöblering med andra ord för vi började säsongen långt mycket starkare än vi någonsin gjort tidigare.
Denna jämna match i strålande sol. Lugi ledde i halvlek 7 - 5. Men matchen böljade hela tiden. Med marginalerna på fel sida så vann Vänersborg tillslut med 15-12 Grattis och Tack för en rolig match!
De där marginalerna ja.. våra spelare hade många fina löpningar ute på kanterna, men blev liksom vänersborg tacklade av plan där. Och närmst av allt var nog Emmas löpning, den slutade uttacklad på hörnflaggan.. och då är det försöket vi gjorde på 5-meters linjen också rättså nära. Så kan det gå när himlen är blå!
Vi har en hel del att jobba på, precis som det ska vara. En del behöver rättas till och allt som funkade fint kan bli toppenbäst.. Nu väntar härlig träning en vecka till innan vi tar oss an HRC Gripen den 27e.
Så himla galet kul med matcher igen. Myser.. det är så här det ska vara!
Poängligan: Lugis Kapten drog hem flest poäng 7p, vicekapten (undertecknad) 5p.
Nästa match kommer fler göra försök. Nu har säsongen rullt igång.. tut tuuuut, Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar