måndag 30 mars 2009

Rugbyväder!

Tänka sig.. att alla väder är rugbyväder! Vilken lyx och rugbyplaner kan se ut på hur många sätt som helst. Alltid är det hur underbart som helst att spela..


I somras spelade vi en blöt turnering, som synes. Det blev en del flumeride försök. Snyggt som bara den! Och riktigt härligt, så länge man slapp "undervattens rugby" i rucksen.


Kommande matcher kan bli lite leriga, vi slapp det värsta.. men i Trelleborg var det så här geggigt och härligt.

Rugby/gyttjebrottning /lerinpackning "same shit, different names", ibland.

Blåst, visst finns det sådant väder i vår värld.Det är bara lite svår fångat på rugbybilder. I skottlansmatchen blåste det i alla fall!
Och snö, det är härligt! I alla fall på vintern. Nu när det snöade på torsdagens träning var det inte riktigt lika fantastiskt.. även om singlande kristaller alltid är himla fint!
Hm, hade bara denna varianten av snöbild. Vet att det finns andra från vinterns träningar.. ska kolla med laget. Vi är ju Svenska Vikingar så varför rädas lite snö.
Och efter höst, vinter och vår.. efter storm, regn och slask kommer sommar å sol. Och Beachrugbyn i Tylösand!
Lugi vs Gripen, derby med salta stänk. Oj, vad det ser härligt ut. Detta är rugbysommar och ett av många många rugbyväder. Och en av många många rugbyplaner!
Träna hårt alla vänner och njut av vädret omkring er. Det finns inga dåliga väder bara dåliga sporter som inte kan anpassa sig.. Tur att vår älskade rugby kan anpassa sig till allt!

2 kommentarer: